Marta Torres Fitó - Doctoralia.es
top of page

Dra. MARTA TORRES I FITÓ

CONEIX LA TEVA DOCTORA

Dra.MartaTorres/Reus/Tarragona

  Nascuda a la ciutat de Barcelona, col·legiada núm. 3329 al el Col·legi Oficial de Metges de Tarragona. Actualment responsable del tractament de l’alopècia i Làser.

   Graduada en Medicina l'any 1990 estic en possessió del “Diploma d’acreditació de Capacitació en Medicina Cosmètica i Estètica”, atorgat pel Col·legi de Metges de Barcelona, necessari per la Llei d’Ordenació de Professions Sanitàries (LOPS), per certificar el nivell de formació en l’àrea funcional específica a la que es refereix.  Garanteix una adequada actualització de les tècniques que s’apliquen a la consulta. 

FORMACIÓ I VIDA LABORAL

     Graduada l'any 1978 com Ajudant Tècnic Sanitari (ATS) a l’Hospital Ntra. Sra. Del Mar de Barcelona, exercint com a tal a l’Hospital del Sagrat Cor i a l'Hospital Clínic de Barcelona mentre estudiava la carrera de Medicina.  

NUTRICIÓ

-Suficiència Investigadora en Nutrició Humana (Universitat Barcelona)
-Cursos de Doctorat: programa “Nutrició, Tecnologia i Higiene dels aliments” a la Universitat Central de Barcelona. Cursos 1990-1992.

-Màster en Nutrició i Ciències dels Aliments. Universitat de Barcelona 1992-1994.

-Treball com a professora de Dietètica i Nutrició hospitalària per a personal d’infermeria de l'Hospital General de Manresa 

-Residència geriàtrica ITACA de Reus

-Kellog’s España: formadora i orientadora nutricional per un programa dirigit a les escoles.

   He participat en diferents comunicacions i ponències a congressos nacionals, assistint a Symposiums i Jornades, workshop sobre Nutrició, Obesitat, Hipertensió arterial, Nutrició i alimentació en regatistes de Vela etc.

MEDICINA ESTÈTICA

Vaig començar la formació en Medicina Estètica l’any 1992.  A destacar:

• Especialització Superior en Medicina Estètica (ESME) 1992- 1993
• Diploma d’Acreditació en Medicina Cosmètica i Estètica (COMB) Nov 2005

• Cursos de Mesoteràpia, Cel·lulolipòlisi, Peelings i Dermabrasió, Depilació elèctrica, Micropigmentació tècnica de Mario Gisbert, Toxina botulínica, Implants facials, fils tensors, Làser mèdic etc.

• Cursos i tallers d'aprenentatge de noves tècniques i materials de formació continuada (fins el moment)

• Bioestimulació cutània amb plasma ric en plaquetes (PRP) facial i capil·lar. Sociedad Española de Medicina y Cirugía Cosmética (SEMCC) Any 2017.

bottom of page