Marta Torres Fitó - Doctoralia.es
top of page

Dr. TONI AZÓN I MASOLIVER

CONEIX EL TEU DOCTOR

dermatologo. Dr.Azon.Reus.Tarragona

   Nascut a Barcelona, col·legiat al Col·legi de Metges de Tarragona amb el núm. 3030, soc responsable de la consulta de Dermatologia.  

VIDA ACADÈMICA I LABORAL

  Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Facultat de Medicina de la Universitat Central de Barcelona l’any 1985.

   Especialista en Dermatologia des de l'any 1990 després de 4 anys de metge resident a l'Hospital Clínic de Barcelona on vaig accedir per la via M.I.R. a la convocatòria de 1986 en obtenir el número 30.

   L'any 1988 vaig treballar a Anglaterra, Hospital de Dryburn (Durham), Hospital de Bishop Auckland i a la Royal Victoria Infirmary (Newcastle). 

Any 1993: Doctorat en Medicina i Cirurgia, amb una tesi sobre la malaltia metabòlica de les Porfíries.

Any 1990: Inicio els meus serveis a l’Hospital Sant Joan de Reus, primer com a metge adjunt i actualment com a Cap Clínic de Dermatologia. També des del 1990 al 2005, vaig treballar com a consultor a l’Hospital Mora d’Ebre.

L'any 1991 començo a impartir classes de Professor Associat de Dermatologia de la Universitat Rovira i Virgili, on soc Professor Titular des de 2014.

ASSOCIACIONS O GRUPS DELS QUALS SOC MEMBRE

Acadèmia Catalana de Dermatologia

Acadèmia Española de Dermatologia (AEDV)

Acadèmia Europea de Dermatologia  (EADV)

Grup de Dermatologia Pediàtrica de la AEDV

Grup de Malalties Autoimmunes  de la AEDV

Xarxa de Melanoma de Catalunya

PUBLICACIONS

Autor i coautor de més de 60 articles nacionals i internacionals i més de 100 comunicacions a Congressos Nacionals i Internacionals.

INTERESSOS PROFESSIONALS

   A nivell professional, disposo d'una àmplia experiència en la majoria de camps de la dermatologia, després d'haver visitat milers de pacients de totes edats i patologies.

   Els camps que més m'interessen són: diagnòstic precoç del càncer de pell i melanoma, dermatologia pediàtrica , malalties auto-immunes,  psoriasi,  èczemes i malalties hereditàries cutànies.

bottom of page