Marta Torres Fitó - Doctoralia.es

 Peeling Taques

L’aparició de taques ens indica que estem davant l’inici de l’envelliment i desgast de la nostra pell.

  El peeling químic és molt efectiu per eliminar les taques, juntament amb altres tractaments com el làser i la crio-congelació amb Nitrogen.

   Explicat com funciona un peeling químic en la pàgina general, pel que ens interessa que son les taques, els àcids que utilitzarem seran:

TAQUES REBELS I MOLT DEFINIDES

TCA (tricloracètic): Elimina taques que amb altres àcids no desapareixen i que solament ho faran amb aquesta substància o amb làser (ha de ser làser específic o làser Alejandrita). El TCA té un gran poder de penetració i elimina taques resistents.

 

TRACTAMENT COMBINAT LÀSER+TCA+N2L. A la mateixa sessió, quan tenim taques de tota mena, localitzades en zona de cabell o cella (TCA) taques definides (LÀSER ALEJANDRITA*) i taques amb “relleu” (CRIO-COAGULACIÓ*)

 

TAQUES DIFUSES, CARA TACADA EN GENERAL

Els peelings d’elecció són els que contenen una mescla de diferents àcids per poder utilitzar concentracions més baixes de cadascun, beneficiant-nos de l’efecte combinat i, en canvi, reduint efectes secundaris.

Àcids majorment utilitzats en les mescles pel tractament global de les taques facials i per millorar la coloració (cara més neta).

Mandèlic: Molt indicat en pells que no toleren altres alfahidroxiàcids. Té una molècula gran que fa que penetri de forma lenta, sense provocar picor ni irritació. Gran capacitat d’increment de col·lagen i elastina a la dermis papil·lar. Gran acció despigmentant. 

Ferúlic: Protecció contra els radicals lliures. Protegeix front la radiació UVB i UVA i el dany del DNA cel·lular.

Kògic: inhibeix la melanogènesi i bloqueja l'efecte de la radiació solar.

Làctic: Manteniment de la capa àcida de la pell. Hidratant natural, clarificant del color per promoure la dispersió homogènia de la melanina.

Retinoic: Millora l'aparença i qualitat de la pell. Disminueix la profunditat de les arrugues, aclareix les taques.

Fític: agent blanquejador. Aclareix les taques i prevé l’estrès oxidatiu

- Azelaic: Sebo-regulador, bacteriostàtic, normalitzador de la queratinització i regulador de la pigmentació.

 

   Els tractaments despigmentants són molt personalitzats, podent associar-se de diferents maneres segons el que volem aconseguir i per millorar també altres defectes que tingui la pell d’aquella persona en particular (pell seca o greixosa, barbs, arrugues, pells molt sensibles, fototip de la pell etc.)

  És llavors quan resulta interessant la barreja d'àcids:

Fenol, Cafeic, Glicòlic, Salicílic, Pirúvic, Ascòrbic, Cítric etc. cadascun d’ells amb propietats concretes que sumarem als efectes despigmentants.

Adreça

  C/ Antoni Gaudí 3, 1r 3ª   Reus

Web creada per Marta Torres

Centre autoritzat pel departament de salut

de la Generalitat de Catalunya, inscrit al registre amb el  codi E43737997.

Contactar

email:  azon@azon-torres.cat

           torres@azon-torres.cat

Web:  azon-torres.cat

  • Black Facebook Icon