Marta Torres Fitó - Doctoralia.es
top of page

 P.R.P. capil·lar 

   El que s’anomena PLASMA RIC AMB PLAQUETES és una fracció de la sang separada per centrifugació en la que es concentra una major quantitat de plaquetes.

ALOPÈCIA ANDROGÈNICA.

Es prepara i s’injecta al pacient a la mateixa consulta, a la zona afectada. Les plaquetes alliberen una sèrie de substàncies (factors de creixement, molècules d’adhesió i citoquines) que interactuen amb el fol·licle pilós i contribueixen a la formació del canal fol·licular, amb augment de la vascularització i enriquiment de la zona tractada.

   Això a la pràctica es tradueix en una millora notable perquè surt nou “cabell” (no borrissol) i es reforça el cabell ja existent. Els resultats comencen a veure's entre la 3ª y 4ª sessió habitualment i una vegada surti cabell, anirà creixent i reforçant-se.     

   Fins i tot en els casos en que no surti nou cabell, sí que es frena clarament la evolució a la calvície.  

  Els pacients han d’estar seguint tractament farmacològic per la seva alopècia. La causa és genètica i hormonal. En la part genètica no podem incidir però la part hormonal es pot tractar, de manera que la problemàtica la frenarem. Llavors amb el PRFG aconseguirem REPOBLAR la zona (no absolutament, segons el grau en el moment de l’inici, però sí de forma apreciable)

   Al començament s’ha de fer amb una certa assiduïtat, però després del primer any solament requerirà un manteniment aproximadament 2 vegades a l’any.

PRP extraccion sangre.Consultori Azon-Torres
PRP centrifugacion. Consultori Azon-Torres
PRP tubos preparados. Consultori Azon-Torres
analitica HIV, HB, HC. Consultori Azon-Torres

Aquesta tècnica està molt contrastada i ha demostrat ser efectiva i donar molt bons resultats.

Al pacient li seran entregades instruccions precises per tal d’optimitzar al màxim el tractament.

 

NOTA: A la consulta es practiquen unes proves per detectar la presència del virus de la hepatitis B i C així com el HIV. (és orientatiu, no definitiu. En cas de donar resultat positiu, el pacient és derivat al seu metge de capçalera per practicar una analítica al laboratori)

bottom of page