Marta Torres Fitó - Doctoralia.es

ORIENTACIÓ COSMÈTICA

INDICACIÓ DE LA VISITA

Totes aquelles persones que desitgin saber quint tipus de productes han d’utilitzar per netejar, hidratar, cuidar i protegir la seva pell.

Especialment indicat en:

  • cuperosi (petites venes als pòmuls)

  • pell grassa o massa seca

  • prevenció de l’envelliment (sobretot a partir dels 30 anys)

  • necessitat de protecció per exposició intensa al sol (esports de muntanya, d’aigua, treball a l’aire lliure etc.) en que l'elecció d’un filtre sol ser difícil perquè en moltes ocasions resulta untuós i afavoreix la aparició de barbs i granets.

MÈTODE

Observació amb lupa d’augment per observar detingudament la existència d’alguna àrea problemàtica, si la pell és fina o gruixuda i si la coloració és regular.

  Diàleg amb la/el pacient per conèixer les seves inquietuds i expectatives i també la existència de factors contaminants: fum ambiental a casa (fumadors passius), calor excessiu (fleques, etc.), pol·lució al carrer (motoristes, netejadors, obres al carrer...), factors que afavoreixin directament l’envelliment (tabaquisme, radiació UVA sense protecció adequada, entre d’altres)

IMPORTANT

   La pell experimenta canvis: menopausa, inici en la pràctica intensa d’algun esport, sessions d’UVA, tractaments farmacològics, aparició de malalties que afectin indirectament la pell (es pot tornar més seca i falta de  lluminositat, tacar-se...) Els productes que serveixen en un moment de la vida no són els mateixos que serviran potser més endavant.

   Quan un producte que fins el moment semblava ideal ara no serveix, s’ha de canviar. Tant continguts com excipients són diferents. La pell moltes vegades al canviar el producte, encara que siguin similars ja pot respondre de manera diferent.

Adreça

  C/ Antoni Gaudí 3, 1r 3ª   Reus

Web creada per Marta Torres

Centre autoritzat pel departament de salut

de la Generalitat de Catalunya, inscrit al registre amb el  codi E43737997.

Contactar

email:  azon@azon-torres.cat

           torres@azon-torres.cat

Web:  azon-torres.cat

  • Black Facebook Icon