Marta Torres Fitó - Doctoralia.es

 TAQUES FACIAL/ESCOT

Les taques solars també s’anomenen lentígens. Associada la seva aparició amb la exposició solar, l’envelliment facial, la genètica de l’individu i els hàbits tòxics (tabaquisme etc.), en resum, tot el que envelleix la pell també afavoreix l’aparició de taques.

  Les àrees on apareixen solen ser sobretot les més exposades a la radiació solar i a l’aire: cara, escot, cuir cabellut en homes amb alopècia etc.

   La pell que ha estat exposada al sol de forma continuada durant la seva joventut, amb el pas dels anys es tacarà.

PREVENCIÓ

- PROTECCIÓ SOLAR. Que ja hi hagi taques no vol dir que ja no calgui la protecció, de fet si no es protegeix encara es tacarà molt més i potser apareixerà un càncer de pell si la persona és propensa, cosa que amb una bona protecció i amb tractaments 

- PEELING REPARADOR DEL ADN cel·lular*, per evitar o retardar l'aparició de taques i càncer de pell en persones propenses.

manchas solare antes. consultoriazon-torres
manchas solares despues. consultori azon-torres

TRACTAMENT

LÀSER ALEJANDRITA*: servirà per les taques definides (com la foto). Provoca una cremada selectiva a la taca, preservant la zona del voltant. La duració de la capa fosca que es formarà dura és d'uns 8-10 dies. Després: protecció solar (important per evitar recidives)

Adreça

  C/ Antoni Gaudí 3, 1r 3ª   Reus

Web creada per Marta Torres

Centre autoritzat pel departament de salut

de la Generalitat de Catalunya, inscrit al registre amb el  codi E43737997.

Contactar

email:  azon@azon-torres.cat

           torres@azon-torres.cat

Web:  azon-torres.cat

  • Black Facebook Icon