Marta Torres Fitó - Doctoralia.es
 

Làser Alejandrita

Eliminació de taques

Depilació

ELIMINACIÓ DE TAQUES

   Abans del tractament de les taques amb làser s’ha de veure si aquest està indicat.

    Els lentígens solars són les taques que es tracten amb Làser Alejandrita. El nombre de sessions acostuma a ser de 3, per tal que marxin de manera correcta sense deixar hipopigmentacions residuals.   És important realitzar aquest tractament des de finals d’Octubre fins començaments d’abril.

laser depilacion. Consultori Azon-Torres

    Quan s’ha tractat una taca la pell queda més fina i susceptible a tornar-se a tacar si no es protegeix degudament. És important evitar els mesos en que la radiació és més forta i fer el tractament a l'hivern. 

    Tot i això algunes taques amb el pas del temps tendeixen a voler tornar a sortir. A la consulta li serà aconsellat tractament de manteniment a casa per tal d’evitar o demorar que surtin més taques i per anar netejant la pell. També els PEELINGS QUÍMICS* a la consulta, quan la pell  de la cara es veu molt envellida i amb mal color, són molt efectius perquè li donen molta lluminositat i la netegen. Són un bon complement al làser.

manchas laser despues. consultori azon-torre

DEPILACIÓ

   La depilació amb làser mèdic es porta a terme per la fototermòlisi selectiva. El làser Alejandrita emet una energia que és absorbida per la melanina i estructures capil·lars, aquesta energia es converteix en calor, produint la destrucció dels fol·licles, impedint per tant que el pel torni a créixer.

   Els paràmetres del làser Alejandrita i el diàmetre del manípul varien segons el tipus de pel i fototip del pacient. El procediment el fa la Dra. Torres personalment a la consulta.

   Aquest sistema de depilació és ràpid, és segur per a totes les àrees del cos i els resultats són visibles des de la primera sessió.

  El nombre de sessions varia segons la zona i expectatives del pacient. La mitjana són 6 sessions. A mesura que es fan les sessions el pel tardarà més en sortir i la quantitat s'anirà reduint així com el gruix.