Marta Torres Fitó - Doctoralia.es

LÍFTING FACIAL SENSE CIRURGIA

INFILTRACIÓ DE MATERIALS DIVERSOS

Cada problema te una solució específica, cada pacient el seu tractament individualitzat.

   No podem parlar d’un únic tractament com a més efectiu, s’ha de contemplar la cara d’una manera global i veure per a cada pacient quins son els traços que denoten més l’envelliment i els que li donen aspecte cansat etc.

   Amb l’envelliment facial disminueix la massa òssia, el greix de la part dels pòmuls desapareix i la part medial de la galta tendeix a caure, donant la sensació de que el greix s’hagi desplaçat. 

  Tenim al nostre abast la possibilitat d’infiltrar diferents tipus de substància segons es tracti d’omplir solcs i arrugues, d’hidratar, donar formes, estimular la formació de col·lagen i/o de millorar la flacciditat tensant la pell.

   Cadascun dels tractaments mitjanament invasius que consten aquí tindrà un paper diferent segons el que busquem pel pacient.

   Tots ells estan indicats bàsicament per aconseguir volums i tensar, i tots ells produeixen a més a més una hidratació important de la zona on actuen.

   Podem parlar de 3 tipus d’intenció, que requereix diferent material:

  1. Restitució de volums immediata: àcid hialurònic, en les seves diferents formes de reticulació que el fan apte per quasi totes les zones afectades de falta de volum

  2. Estimulació de formació de fibres de col·làgena i elàstiques pròpies amb restabliment del volum més a llarg termini: Hidroxiapatita càlcica (Hydroxytec®), Policaprolactona (Ellansé®)

  3. Tensió i definició de contorns facials: Fils tensors, de polidioxanona (PDO), i fils d'àcid polilàctic (PLA) amb cons de subjecció: Silhouette soft® 

Adreça

  C/ Antoni Gaudí 3, 1r 3ª   Reus

Web creada per Marta Torres

Centre autoritzat pel departament de salut

de la Generalitat de Catalunya, inscrit al registre amb el  codi E43737997.

Contactar

email:  azon@azon-torres.cat

           torres@azon-torres.cat

Web:  azon-torres.cat

  • Black Facebook Icon