Marta Torres Fitó - Doctoralia.es

Fils tensors facials

 “Estirament sense cirurgia”. Es van anomenar "FILS MÀGICS" per la seva capacitat de combatre la flacciditat de manera molt poc invasiva. 

Actualment s’utilitzen solament els fils reabsorbibles. Aquests materials ens faciliten molt el tractament de determinats problemes:

- Arrugues de les galtes 

- Pèrdua de la línia mandibular deguda a la flacciditat del teixit 

- Pèrdua de contorns facials (també passa de vegades amb importants pèrdues de pes) 

- Arrugues del coll etc.

que amb els altres materials i productes d’emplenament són difícils de millorar.

  El mecanisme d’acció és la neo-formació de col·lagen propi a la dermis del pacient, a tota la zona d’influència del fil, a més de la TENSIÓ, TRACCIÓ I ESTIRAMENT que produeixen.

 Fils de PDO

 Fils de PLL

PDO és la polidioxanona. Aquest material s’utilitza per a les sutures de les vàlvules cardíaques. 

Utilitzat des de fa molts anys sense problemes, resulta molt ben tolerat i s’acaba reabsorbint absolutament després d’uns mesos. Reabsorció no és sinònim de pèrdua d’efecte. Estimulen la producció de col·lagen formant una malla de suport dels teixits i aportant tracció que disminueix la flacciditat. La fibrosi que genera el fil crea efecte lifting. La formació de fibres pròpies esmentada és el que perdura després.

PLL és àcid polilàctic. També utilitzat en cirurgia fa anys, es treballa de una manera una mica diferent. Aquests fils tenen més capacitat de generar gruix al teixit amb la formació de col·lagen. Són molt resistents a la tracció.

   El número de fils que acostuma a posar-se és menor, l’efecte final és similar però la duració en aquest cas és una mica superior.

 Fils bi-direccionals

Aquests fils permeten fer tractaments “impossibles” per a la resta de fils. Són de PDO, amb espícules disposades en 3D. Tenen una gran capacitat de tracció i ens deixen treballar zones difícils: mandíbules que interessa definir molt, aixecar celles, etc.

SESSIONS

Habitualment només cal 1 sessió per sol·lucionar el problema. De vegades no és suficient, però és millor valorar el resultat después d'unes setmanes i decidir si posar més fils o no. També val la pena posar els fils únicament quan estàn indicats, sinó el pacient no quedarà satisfet. 

   Recordar que en medicina estètica la indicació d'un tractament és vital. Si no està ben indicat, no s'ha de fer. 

Adreça

  C/ Antoni Gaudí 3, 1r 3ª   Reus

Web creada per Marta Torres

Centre autoritzat pel departament de salut

de la Generalitat de Catalunya, inscrit al registre amb el  codi E43737997.

Contactar

email:  azon@azon-torres.cat

           torres@azon-torres.cat

Web:  azon-torres.cat

  • Black Facebook Icon