Marta Torres Fitó - Doctoralia.es

 Arrugues (peeling químic)

   Amb el pas dels anys disminueix la velocitat de renovació cel·lular. El col·lagen, que dona fermesa a la pell disminueix, la elastina, que li dona elasticitat també. Les glàndules sebàcies també alenteixen el ritme de producció del sèu, perdent la pell, poc a poc, la seva densitat i hidratació.

Arrugues i flacciditat són tributàries de tractar per millorar l’aspecte general de la persona. Ara bé, si injectem productes que donin volum, estirin les arrugues etc. però no millorem la pell per fora seguirem veient una pell envellida, sigui de la cara, escot o mans.

És per millorar aquesta aparença externa que estan indicats, tant els peelings químics com el làser alejandrita. El làser ens servirà per treure aquelles taques que un àcid no pot eliminar.

 Principals peelings utilitzats actualment a la consulta:

  • Àcid salicílic: aplicat com a preparatori, facilita la penetració dels altres àcids

  • Àcid pirúvic: provoca augment en l'homogeneïtzació de la dermis papil·lar i estimula al síntesi de col·lagen, elastina i glicoproteïnes dèrmiques

  • Àcid làctic: estimula l’engrossiment de la epidermis i dermis. Afavoreix l’increment de la concentració d’àcid hialurònic a la matriu extracel·lular, aportant fermesa i hidratació a la pell.

 

PROTOCOL D’ACTUACIÓ

Habitualment es realitzen entre 3 i 4 peelings, amb una separació de 1 mes entre cada tractament. Sovint alternem aquests amb la MESOTERÀPIA FACIAL*, que  ens ajuda a “il·luminar” la pell pel grau de hidratació que aconsegueix.

Adreça

  C/ Antoni Gaudí 3, 1r 3ª   Reus

Web creada per Marta Torres

Centre autoritzat pel departament de salut

de la Generalitat de Catalunya, inscrit al registre amb el  codi E43737997.

Contactar

email:  azon@azon-torres.cat

           torres@azon-torres.cat

Web:  azon-torres.cat

  • Black Facebook Icon