Marta Torres Fitó - Doctoralia.es

ENVELLIMENT FACIAL

  En l’envelliment facial hi juguen diferents factors: genètica, edat, salut, alimentació exposició solar, hàbits tòxics, acció repetitiva de la musculatura i força de gravetat.   

 La dermis es fa més prima, la epidermis més gruixuda i més vasta. Disminueix la massa òssia, apareix atròfia muscular, migració dels compartiments de greix, que tendeix a pesar a la part inferior de la cara. Les arrugues, en principi fines, s’acaben fent molt evidents. 

arrugas y envejecimiento. Consultori azon-torres
Proteccion solar y arrugas. Consultori Azon-Torres

 hàbits saludables

  El grau d’envelliment facial no sempre correspon a l'edat cronològica, essent freqüent un envelliment prematur segons les cures que la persona hagi tingut amb els factors desencadenants.

  L’abordatge d’aquesta problemàtica ha de ser global, no pas una correcció individual, és a dir, s’ha d’intentar restaurar el volum del teixit tou i restituir el greix i massa òssia perduda, millorar el contorn facial i allisar la pell. La forma d’aconseguir-ho ha de ser natural, perquè la essència de la persona no canviï.

 hàbits poc saludables

 Les arrugues facials fonamentalment poden ser de dos tipus: estàtiques i dinàmiques.

Estàtiques: apareixen com a conseqüència de la edat, efecte de la gravetat, foto-envelliment o dany solar, tabaquisme i genètica.

Dinàmiques o d’expressió: Les produïdes per les contraccions dels músculs facials de la mímica.

En aquest cas els tractaments són diversos: front, entrecell i arrugues perioculars (arrugues d'expressió): Toxina bolutínica o BOTOX*. Concretament treballo amb Azzalure® (Lab. Allergan) per aplicació estètica. 

   Les arrugues de la resta de la cara han de passar per una valoració, per utilitzar el tractament més idoni: ÀCID HIALURÒNIC*,  FILS TENSORS*, MESOTERÀPIA FACIAL*, PRP* (plasma ric en plaquetes), ESTIMULADORS COL·LÀGEN FACIAL*: Ellansé®, Hidroxytec® Sculptra® etc.  L'aspecte general de la pell envellida es veurà molt millorat amb l'ajuda tant del LÀSER ALEJANDRITA* com dels PEELINGS FACIALS*Resulta imprescindible millorar la part externa que es veu, la lluminositat, tenint això amb compte, ressaltarem qualsevol tractament que fem i la pell es veurà "viva". 

Adreça

  C/ Antoni Gaudí 3, 1r 3ª   Reus

Web creada per Marta Torres

Centre autoritzat pel departament de salut

de la Generalitat de Catalunya, inscrit al registre amb el  codi E43737997.

Contactar

email:  azon@azon-torres.cat

           torres@azon-torres.cat

Web:  azon-torres.cat

  • Black Facebook Icon