Marta Torres Fitó - Doctoralia.es

Estimuladors Col·lagen

 i fibres elàstiques

QUÈ ÉS UN BIOESTIMULADOR DE COL·LAGEN?

Substància que actuarà a nivell de dermis profunda o teixit cel·lular subcutani, que ens omplirà i millorarà volums quan la injectem però que després abaixa el seu efecte aparent, per tornar a millorar, aquesta vegada d’una manera molt efectiva.

  

Els Bioestimuladors activen la producció de col·làgena natural i també d’elastina, provocant una millora natural de l’aspecte facial, restituint els volums amb fibres que seran del propi pacient i, per tant, respectaran la seva fisonomia fisiològica, aconseguint molta naturalitat. També acostumen a tenir una duració força llarga en el temps.

La forma de treballar el producte és molt similar en tots els casos, així com la duració, que acostuma a ser d’un any.

El número de sessions inicials en tots ells dependrà del cas particular, però habitualment està entre 1 a 3 quan no s’ha aplicat mai. Després se sol fer complementació amb altres tractaments si cal (per tensar per exemple) i una sessió anual de manteniment.

  Les zones d’aplicació són moltes: celles, temples, pont nasal, galtes, solcs nasogenians, galta inferior, comissures bucals, línies d’expressió, mandíbula i mentó.

Hydorxytec® (Tov-Medical). Microesferes d’Hidroxiapatita càlcica combinada amb Carboximetilcel·lulosa. Textura tova al tacte, que li confereix moltíssima naturalitat.

   Els efectes són visibles de forma immediata gràcies a la carboximetilcel·lulosa, que ens manté el medi molt hidratat.

Després d’un mes d’aplicació aquesta substància s’haurà reabsorbit i serà quan apareixerà l’efecte de la hidroxiapatita, amb un augment de fibroblasts que permet que la nova col·làgena es depositi. La degradació de la hidroxiapatita càlcica és lenta i se sincronitza amb aquesta neocolagènesi.

Ellansé® (lab.Sinclair), compost d’esferes de Policaprolactona (PCL) + gel portador de Carboximetilcel·lulosa. Es reabsorbeix per hidròlisi totalment.

  També com en el cas de la hidroxiapatita, la combinació amb Carboximetilcel·lulosa permet que d’entrada ja hi hagi un augment dels volums. Quan aquesta substància minvi, ja estaran produint-se els efectes de la Policaprolactona d’estimulació de fibres pròpies i pujarà el seu efecte paulatinament.

Adreça

  C/ Antoni Gaudí 3, 1r 3ª   Reus

Web creada per Marta Torres

Centre autoritzat pel departament de salut

de la Generalitat de Catalunya, inscrit al registre amb el  codi E43737997.

Contactar

email:  azon@azon-torres.cat

           torres@azon-torres.cat

Web:  azon-torres.cat

  • Black Facebook Icon