Marta Torres Fitó - Doctoralia.es
 

DEPILACIÓ FACIAL/CORPORAL

Depilacion laser. Consultori Azon-Torrees

A la consulta practico dos tipus de depilació

DEPILACIÓ ELÈCTRICA I DEPILACIÓ LÀSER

  Les dues tenen l’objectiu d’eliminar el pel definitivament. Les indicacions són el que ens fa utilitzar un o altre sistema.

DEPILACIÓ ELÈCTRICA

Indicacions: pel fi, clar (poca melanina), pel-roig o blanc. Pel fosco amb una pell molt tacada sota (el làser no diferencia la melanina i, o bé cremaríem la pell o hauríem de treballar amb una potència tant fluixa que tampoc  eliminariem el pel)

Tècnica: Introducció d’una agulla molt fina (fil d'or) seguint la trajectòria del pel, i arribant al fol·licle (no punxem, sondem el pel) on s’aplica una petita corrent d’electricitat directament a l’arrel i bulb pilós, destruint-lo. La potència de l’aparell i el calibre de la sonda varia segons el tipus i gruix del pel a tractar.

   És un procés “pel a pel”. Està indicat en àrees que no siguin molt àmplies: barbeta amb pel fi o blanc, extrems del bigoti, patilles, pels gruixuts que de vegades surten a les galtes, arèoles mamàries, celles, pigues i zones pigmentades on el làser no es pot aplicar.

   També l’utilitzo en engonals i aixelles per rematar la depilació làser quan queda poc pel i molt fi. Aquest tipus de pel el làser ja no el veurà.

   Quan hi ha força pel en una àrea concentrada, no tractable amb làser, i el pacient és sensible, aplico anestèsia per no molestar.

DEPILACIÓ LÀSER

 

A la consulta utilitzo el LÀSER ALEJANDRITA*.

La depilació amb làser és molt efectiva per tractar pel de diferents gruixos i que tingui pigment.

   La potència podrà ser més alta quan la pell és clara. En pell fosca s’ha de ser molt prudent per tal de no tacar aquesta.

   Els paràmetres es modifiquen en funció de la confortabilitat i efectivitat de les sessions.

   És un tractament definitiu, entenent com a tal la quasi total desaparició del pel, quedant poc i fi, pràcticament no perceptible.