Marta Torres Fitó - Doctoralia.es

Fils Silhouette Soft ®

 Els fils tensors Silhouette soft ® són els que actualment aconsegueixen millors resultats i duració degut tant al seu material (à.polilàctic o PLA) com a la seva estructura de cons bidireccionals que li permeten un potent anclatje al teixit del pacient. 

INDICACIONS

Pèrdua de l'òval facial i despenjament. És important la elecció correcta del pacient. Si la pell és poc consistent i falta massa  als teixits és interessant proporcionar-la prèviament abans d'actuar amb els fils Silhouette perquè d'aquesta manera la efectivitat serà màxima.

RESULTATS

   L'Efecte lífting és immediat, i es veu un aixecament dels teixits ja durant la tècnica. 

Posteriorment hi ha regeneració i fermesa del teixit que apareix durant les setmanes que segueixen a la implantació dels fils, per efecte de l'ácid polil·làctic, que actúa en profunditat generant nou col·làgen. La millor zona per aplicar aquests fils és la cara.

Es nota una tensió a la pell, amb eliminació de la  flaccidesa de la línia mandibular i les galtes, a més d'obtenir bons resultats en la eliminació de les arrugues de la comisura bucal. 

  Aquest efecte aconsegueix un augment progressiu del volum i per tant milloria amb el pas de les setmanes posteriors.

MATERIAL

 Biocompatible, reabsorbible, d'excel·lent tolerància. La tècnica és pràcticament indolora i els seus efectes visibles des del primer moment. 

  La complicació d'hematomes és molt poc freqüent.

DURADA

16-18 mesos. Els fils d'àcid polilàctic no es degraden abans de les 12 setmanes i aquest efecte de bioestimulació interna persisteix, sumant-se a la fibrosi que els fils han generat, aportant molta consistència als teixits. 

Adreça

  C/ Antoni Gaudí 3, 1r 3ª   Reus

Web creada per Marta Torres

Centre autoritzat pel departament de salut

de la Generalitat de Catalunya, inscrit al registre amb el  codi E43737997.

Contactar

email:  azon@azon-torres.cat

           torres@azon-torres.cat

Web:  azon-torres.cat

  • Black Facebook Icon