Marta Torres Fitó - Doctoralia.es

CONSULTA DE MEDICINA ESTÈTICA

El nou pacient té la possibilitat de fer una CONSULTA INFORMATIVA GRATUÏTA.

Durant aquesta consulta no es farà cap tractament, però se li poden donar preus i orientació. 

    Quan un/a pacient és probable que hagi de fer algun tractament on hi intervinguin  substàncies a injectar, rebrà un QÜESTIONARI específic per emplenar, que signarà i retornarà el dia del tractament per ser inclòs a la seva història mèdica. Aquest document és totalment confidencial i solament hi tindran accés els dos metges de la consulta.

   Tot tractament d’estètica anirà acompanyat d’un consentiment informat previ. Al consentiment sempre hi ha de constar el tipus de material, la marca i el lot. El pacient sempre té el dret de sol·licitar i conèixer quin producte se li ha posat. És important que llegeixi el consentiment abans de firmar-lo.

    A la consulta utilitzo sempre els materials de millor qualitat, tenint en compte que si s’infiltra un material, ja sigui de durada curta com una mesoteràpia o de durada més perllongada com serien els implants i fils, és indispensable que aquest sigui totalment fiable i hagi passat totes les proves i requisits sanitaris per a la seva implantació.

Cada laboratori té els seus productes “patentats”. És impossible que siguin idèntics entre ells. Cadascú té les seves variants i depèn del metge escollir el més apropiat.

(s’ha de desconfiar de productes dels quals no sabem la procedència i el pacient també ha de desconfiar si li ofereixen un suposat mateix producte a preus molt diferents)

Adreça

  C/ Antoni Gaudí 3, 1r 3ª   Reus

Web creada per Marta Torres

Centre autoritzat pel departament de salut

de la Generalitat de Catalunya, inscrit al registre amb el  codi E43737997.

Contactar

email:  azon@azon-torres.cat

           torres@azon-torres.cat

Web:  azon-torres.cat

  • Black Facebook Icon